Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact

Termeni și condiții

Home  /  Termeni și condiții

Declinarea responsabilității

Fundaţia pentru Artă, Natură Și Societate (”Fundaţia”) administrează Site-ului curatorial.ro (”Site-ul”) pentru a facilita accesul publicului la informații, ştiri şi noutăţi despre evenimente, lucrări sau realizări în domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente şi tendințe ale culturii urbane. Ne-am propus să furnizăm informaţii cât mai exacte. Dacă ni se aduce la cunoştință prezența unor erori, vom încerca să le corectăm. Cu toate acestea, Fundaţia nu își asumă nicio răspundere sau obligație în legătură cu informațiile publicate pe acest Site.

Aceste informații

  • au doar caracter general și nu vizează situația particulară a unei persoane sau entități
  • nu sunt, în mod obligatoriu, complete, exacte sau actualizate
  • fac trimitere, uneori, la site-uri externe care nu intră în sfera de control și nici în responsabilitatea redacţiei.

Urmărim să reducem cât mai mult perturbările cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele date sau informații de pe Site să fi fost create sau structurate în fișiere sau formate care pot prezenta erori; prin urmare, nu putem garanta că serviciile noastre nu vor fi întrerupte sau afectate de asemenea probleme. Fundaţia nu își asumă răspunderea cu privire la problemele întâlnite ca urmare a utilizării acestui site sau a site-urilor externe la care se face trimitere.

Această declinare a responsabilității nu este destinată să limiteze răspunderea Fundaţiei într-un mod care contravine condițiilor prevăzute de legislația aplicabilă și nu exclude răspunderea sa în situații în care, potrivit legislației respective, această răspundere nu poate fi exclusă.

Declinare de responsabilitate – Linkurile către site-uri externe

Acest Site poate conține linkuri externe, adică linkuri către site-uri din alte domenii de internet decât curatorial.ro. Fundaţia nu are niciun control asupra acestor site-uri externe își asumă nicio responsabilitate pentru ele.

Vizitatorii Site-ului care aleg să urmeze un link către un site extern părăsesc domeniul de Internet Curatorial.ro și devin persoane vizate de politicile respectivului site în ceea ce privește modulele cookie, protejarea vieții private și aspectele juridice.

Aviz privind drepturile de autor

© Fundaţia pentru Artă, Natură Și Societate, 2021

În lipsa unui acord scris al redacţiei Site-ului, pot fi prelucrate maximum 500 de caractere din textele publicate, fără a depăși jumătate din articolul citat. Este obligatorie citarea sursei www. curatorial.ro, cu link către site, în primul paragraf și cu precizarea „Citiți integral pe curatorial.ro”, cu link la finalul articolului.