Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  a.gravat: 24 de artiști, în expoziție la Cluj-Napoca
a.gravat, expozitie

a.gravat: 24 de artiști, în expoziție la Cluj-Napoca

Douăzeci și patru de artiști gravori își expun lucrările într-o expoziție ce va fi vernisată pe 24 iunie, la The Cosmic House din Cluj-Napoca.

Curatorii expoziției sunt Andreea Nuț, Antonia Ginghină, Brita Cristea, Maria Rusu, Miruna Drăgușanu și Raluca Alba.

După vernisaj, expoziția poate fi vizitată, până pe 3 iulie, doar pe bază de programare, în intervalul orar 17:00 – 22:00.

„Este un pretext de explorare, atât în mediul gravurii, cât și al variantelor sale. Explorăm palierele căutării de sine, într-un pluriLOG, în care individul este provocat să obiectiveze memoria în arhitecturi. Selecția este expresia memoriei reificate în contexte exterioare, prin poziționări în mediul citadin sau în republici ideale ale minții. Purtăm în noi orașe invizibile, jurnale invizibile ale experiențelor noastre cu spațiul”, se arată în textul de prezentare a expoziției.

The Cosmic House este un laborator cultural care a luat ființă din dorința de a susține grupurile de artiști independenți și de a oferi publicului producții artistice inovatoare – muzică, dans, teatru, film și arte vizuale.