Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Absolvenții de Arte și Design de la Universitatea de Vest expun în opt spații din Timișoara
timisoara,,romania, ,july,20,,2019,:,orthodox,metropolitan,cathedral

Absolvenții de Arte și Design de la Universitatea de Vest expun în opt spații din Timișoara

Proiectele de licență și disertație ale absolvenților Facultății de Arte și Design de la Universitatea de Vest din Timișoara sunt expuse în opt spații din oraș, inclusiv la Muzeul Național de Artă Timișoara, începând cu 12 iulie.

Expozițiile absolvenților Facultății de Arte și Design reprezintă o etapă importantă în dezvoltarea profesională  a studenților și masteranzilor, oferindu-le ocazia de a-și prezenta publicului lucrările de final. Fiecare piesă expusă este rezultatul unui an de studiu intens și colaborare cu profesori și mentori dedicați, demonstrând nivelul de pregătire și creativitate al studenților.

Acum, în perioada 12 – 20 iulie 2024, specializarea Arte Decorative și Conservare-Restaurare alături de Muzeul Național de Artă Timișoara oferă publicului o perspectivă asupra tendințelor contemporane, scoțând în evidență complexitatea și diversitatea acestor domenii artistice. În același timp, aceste specializări sunt esențiale în ansamblul artelor și joacă un rol important în dezvoltarea culturală și socio-economică a comunității.

Expoziția Absolvenților Facultății de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara va fi deschisă până în 22 iulie 2024, în opt spații diferite din Timișoara: Palatul Ștefania, MONO Art Space, Kunsthalle Bega, MX Muzeul Corneliu Miklosi, Muzeul Național de Artă Timișoara (Galeria L), Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design, UVT ArtCenter și Galeria 5.