Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Art Safari și Muzeul „Antipa” prelungesc expozițiile temporare simultane
antipa la art safari, curatorial.ro (2)

Art Safari și Muzeul „Antipa” prelungesc expozițiile temporare simultane

Cele două expoziții simultane marca Art Safari și Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, inaugurate pe 7 iulie, pot fi vizitate încă o săptămână, până pe 17 iulie inclusiv.

La Art Safari, în Palatul Dacia-România, pot fi văzute vedete de la Antipa – girafă, leu, leopard, antilope, rinocer negru, bou moscat și alte piese din colecțiile nevăzute ale muzeului de istorie naturală.

La „Antipa”, Art Safari a trimis temporar lucrări de artă semnate de maestrul Theodor Aman și de artista supercontemporană Irina Dragomir.

„Prelungim cu o săptămână expoziția «Antipa» în Art Safari, precum și expoziția Art Safari din «Antipa». Girafa s-a acomodat foarte bine în Palatul Dacia-România, așa că mai rămâne în Centrul Vechi o săptămână, pentru ca un număr cât mai mare de copii mici și mari să aibă șansa să o vadă într-un context cu totul și cu totul diferit de cel cu care erau obișnuiți. Și alte piese rare din colecția de mamifere din Africa, din regiuni polare, dar și cerbul românesc și păsări vă așteaptă până duminică, 17 iulie, la Art Safari. La «Antipa» vă veți putea bucura de o super expoziție temporară marca Art Safari printre diorame și dinozauri”, a transmis Ioana Ciocan, general manager Art Safari.

Program de vizitare expoziții

Art Safari: joi – duminică (12:00-21:00), în perioada 12 mai – 7 august 2022, Palatul Dacia – România, strada Lipscani nr. 18 – 20, București, dar și Night Tours (vineri și sâmbătă, 22:00 – 01:00).

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: marți – duminică (10:00-20:00), Șoseaua Kiseleff nr. 1, București

Biletul pentru Art Safari oferă acces și la Muzeul „Antipa”, până duminică. Biletele pot fi achiziționate pe site-ul artsafari.ro.

Credit foto: curatorial.ro