Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Artiști debutanți, la galeria Elite Art
elite art gallery expozitie

Artiști debutanți, la galeria Elite Art

O nouă expoziție de artă vizuală din cadrul programului „Tinere Talente – Susținerea artiștilor și profesioniștilor din sectoarele creative și culturale” este deschisă la galeria Elite Art din București până pe 25 iulie.

Expoziția reunește manifestări artistice variate și abordări ale mai multor medii în lucrări de grafică, pictură și artă textilă, fashion design, artă digitală și scenografie.

Carmen Apetrei și Dana Vasiliu, mentori în programul Tinere Talente, au avut un rol important în valorificarea potențialului creator al fiecărui tânăr artist prin expunerea și evidențierea celor mai reprezentative creații.

Galeria poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 11:00 și 19:00, dar și sâmbătă și duminică, între 11:00 – 17:00. Vizitarea expoziției este gratuită.

Credit foto: Elite Art Gallery