Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Artiști plastici români, la Art Circle – Festival Internațional de Arte Vizuale din Slovenia
art circle

Artiști plastici români, la Art Circle – Festival Internațional de Arte Vizuale din Slovenia

Pictori și sculptori români au posibilitatea să participe la ediția de anul acesta a Art Circle – Festival Internațional de Arte Vizuale din GoriškaBrda (Slovenia), a anunțat Ministerul Culturii.

Proiectul ArtCircle este organizat în parteneriat cu ambasadele acreditate la Ljubljana și cu susținerea Institutului pentru Turism, Cultură, Tineret și Sport din GoriškaBrda (Slovenia).

În proiectul ArtCircle, pictorii și sculptorii din diferite țări vor fi cazați, în regim gratuit, timp de o săptămână, la fermieri viticoli din regiunile GoriškaBrda și Valea Vipava, artiștii urmând să expună lucrările create în acest timp în Ambasadele Artei.

Ediția din 2022 se desfășoară în format apel deschis, iar organizatorii vor selecta dosarele depuse de artiști până la data de 1 august 2022. Săptămâna României este rezervată în luna octombrie 2022.

Detaliile legat de participare, pe cultura.ro.

Credit foto: artcircle.si