Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Artiștii din Atelier Plus, la Meron Gallery
meron gallery, atelier plus

Artiștii din Atelier Plus, la Meron Gallery

Artiștii din colectivul Atelier Plus expun sub titlul „Already, Not Yet”, la Meron Gallery din Cluj-Napoca, lucrări care aduc în prim-plan teme profunde și provocatoare.

Expoziția, curatoriată de Crina Ciocian, este deschisă până la 2 iunie în spațiul de la parterul Palatului Blau Ullmann, clădire istorică emblematică ce datează din 1910.

Cele 16 lucrări expuse sunt semnate de artiștii Amalia Archiudean, Eunice Gall, Adrian Hunyadi, Radu Feldorian, Andrada Lolu, Bogdan Vaida, Radu Pop, Cristina Marian, Petru Leahu, Iulia Rad, Liviu Mocan și Anca Pustea.

Fiecare lucrare oferă o panoramă complexă asupra naturii umane și a căutării sale perpetue pentru înțelegere și transcendere. Ele provoacă la reflecție asupra complexității naturii umane și a eternului proces de transformare.

meron gallery, expo atelier plus

Meron Gallery

„Suntem de 30 de ani o familie, ucenici ai Marelui Creator în căutarea frumosului. Ne găsim împlinirea urmând chemarea pe care o simțim fiecare și nădăjduim să aducem sufletului bucurie prin creația noastră”, spun artiștii.

Galeria poate fi vizitată în fiecare zi a săptămânii, iar accesul este gratuit.

Credit foto: Meron Gallery