Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Artistul vizual Florin-Alexandru Preda expune la Galeria Brăteanu
florin alexandru preda, pisica galbena

Artistul vizual Florin-Alexandru Preda expune la Galeria Brăteanu

Artistul vizual Florin-Alexandru Preda, cunoscut și drept PAF, expune la Galeria Brăteanu din Timișoara o serie de lucrări de pictură sub titlul „Fără cuvinte”, începând cu 1 februarie.

Florin-Alexandru Preda este un artist plastic „promițător din generația tânără, un pictor post/transmodernist cu lucrări de profundă expresivitate”, spune conf.univ.dr. Mircea Tutunaru.

Expoziția cuprinde lucrări în care „artistul se evidențiază prin curajul compozițional al viziunilor sale, dar și prin acuitatea mesajului artistic adresat unei lumi în care simplitatea și sublimul coexistă”.

„Alexandru Preda oferă o perspectivă unică asupra lucrurilor, incitând privitorul să se bucure de creațiile sale pe care le așterne cu măiestrie pe hârtie sau pânză. (…) Se evidențiază ca un artist plastic cu o concepție originală, realizând compoziții picturale deosebite într-o perspectivă nouă, post/transmodernistă, înțelegând arta ca un univers paralel de simboluri și sensuri existențiale într-o metafizică a transfigurărilor estetice”.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 1 – 15 februarie, în intervalul orar 09:00 – 17:00.