Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Bucharest Collage Collective prezintă H:O:T – Hues of Transformation
hot, celula de arta, colaj

Bucharest Collage Collective prezintă H:O:T – Hues of Transformation

Opt artiști membri ai Bucharest Collage Collective se reunesc în expoziția „H:O:T – Hues of Transformation”, deschisă în perioada 24 iulie – 24 august la Palatul Bragadiru.

H:O:T ilustrează multiplele nuanțe în care poate fi preschimbată realitatea prin colaj, în viziunea artiștilor Ada Moisă, Andrei Stan, Alexandra Grigore, Cristiana Bucureci, Cristina Gârleșteanu, Livia Marinescu, Nicoleta Ababei și Ruxandra Niculae.

Conceptul expoziției de artă vizuală „H:O:T – Hues of Transformation” imortalizează procesul puternic transformator al colajelor într-o multitudine de nuanțe: abstracte, amuzante, dramatice, ludice, fashioniste. Publicul e invitat la o experiență vizuală care alterează realitatea.

Expoziția este în sine o celebrare a naturii mereu schimbătoare a artei și vieții. Prin prezentarea diferitelor nuanțe și profunzimi ale expresiei, ea evidențiază călătoria continuă de schimbare pe care o experimentează atât artistul, cât și publicul. Această explorare transformatoare prin artă invită spectatorii să îmbrățișeze propriile lor căi de evoluție și să recunoască impactul profund pe care creativitatea îl poate avea asupra vieților noastre.

Bucharest Collage Collective este comunitatea artiștilor ce promovează arta colajului în toată complexitatea sa. Prin expoziții, ateliere de colaje și artă stradală, comunitatea oferă un spațiu de manifestare și promovare artiștilor bucureșteni. În extinderea ei, a luat naștere si comunitatea Romanian Collage Collective, ce reprezintă artiștii de colaje din toată țara.

Vernisajul expoziției organizate împreună cu Celula de Artă e programat în 24 iulie, la ora 19:00. Expoziția va fi deschisă o lună și poate fi vizitată la Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147 – 153) de miercuri până duminică, între orele 10:00 și 16:00.