Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Bye-Bye Confidence – Cinci artiști, la Ivan Gallery
bye bye confidence, ivan gallery

Bye-Bye Confidence – Cinci artiști, la Ivan Gallery

Lucrări realizate de Iulia Toma, Ross Taylor, Mădălina Zaharia, Simona Runcan și Gavril Pop sunt expuse, în perioada 20 iunie – 2 august, la Ivan Gallery de la Atelierele Malmaison, sub titlul „Bye-Bye Confidence”.

Lucrurile asamblate iau forma unui manifest-incantație: „Încredere de sine, nu am fost niciodată prieteni cu adevărat și, după cum stau lucrurile, cel mai probabil nu vom fi niciodată”.

Eseul vizual „Bye-Bye Confidence” (2023), realizat de Mădălina Zaharia (n. 1985) ca înșiruire dinamică a unor conversații informale între cinci prieteni purtate într-un spațiu interior londonez, are un dublu rol: pe de o parte, oferă titlul expoziției, iar pe de alta, facilitează crearea unui cadru pentru pentru aducerea laolaltă, într-o expoziție de vară, a cinci artiști cu practici diferite, dar destul de multe afinități si mize comune.

Perspectivele artistice se configurează în această expoziție în jurul unor teme socio-politice curente, propunând forme de cunoaștere alternative ale lumii.

Expoziția poate fi vizitată în spațiul galeriei Ivan, până în 2 august 2024, de miercuri până sâmbătă, între 15:00 și 19:00, iar în rest, pe bază de programare.