Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Cea mai amplă expoziţie de artă imersivă din Regatul Unit va fi organizată la Londra
artă imersivă

Cea mai amplă expoziţie de artă imersivă din Regatul Unit va fi organizată la Londra

Cea mai amplă expoziţie de artă imersivă din Marea Britanie, inspirată de lucrări de Klimt şi Cézanne, va fi organizată în această toamnă la Londra, informează unexpectech.com.

Respectiva atracţie culturală va fi numită „Frameless” şi va fi găzduită în Marble Arch, pe o suprafaţă de peste 270 de metri pătraţi, pe două niveluri.

O experienţă perfectă pentru Instagram

Expoziţia va include variante digitale ale unor lucrări de Cézanne, Kandinski, Monet, Rembrandt şi Klimt, printre alţii, proiectate cu o tehnologie care are rezoluţie 4K, pe tavane, pereţii laterali şi chiar pe podea. Cei ce se află în spatele acestui proiect promit că acest eveniment este o sursă de momente „instagramabile”.

Parteneri ai acestui demers sunt cei de la firma Panasonic, care vor transforma o parte din spaţiul expoziţional într-un loc de prezentare pentru propriile produse.

Acest eveniment este doar începutul, iar organizatorii speră să îl repete şi în alte spaţii, pe o perioadă de cinci ani.