Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziţia cu vânzare Art for Christmas, la Palatul Bragadiru/ galerie foto
celula de artă art for christmas dani marie 1

Expoziţia cu vânzare Art for Christmas, la Palatul Bragadiru/ galerie foto

Cea de-a doua ediție a evenimentului Art for Christmas, expoziție cu vânzare, ce prezintă lucrări de la aproape 30 de artiști emergenți care au expus în spațiile galeriei neconvenționale Celula de Artă în ultimii ani, va fi deschisă în perioada 14 decembrie 2023 – 20 ianuarie 2024, la Palatul Bragadiru.

Intrarea va fi liberă iar vernisajul va avea loc în 14 decembrie, de la ora 19:00.

celula de artă art for christmas dani marie 3

Dani Marie 

Artiștii care vor expune lucrări contemporane de artă (pictură, sculptură, mixed media etc.) în secțiunea expoziției de artă cu vânzare curatoriată de Celula de Artă sunt: Alex Manea, Alexandru Răduță, Ana Maria Dranga, Andreea Eliza Petrov, Andrei Tomeci, Beaver, Călin Mihalache, Carla Schoppel, Cristian Branzescu, Cristiana Bucureci, Dana Maria Olteanu, Daniel Loagăr, Denis Nanciu, Diana Bleiceanu, Elena Preda, Gabriela Monica Tîrziu, Gizella Popescu, Ingrid Maschek, Ioana Badea, Ioana Cristodorescu, Ioana Vîlcu, Laura Sima, Liana Herea, Marian Codrea, Medeea Stănescu, Sara Muste, Sebastian Beianu și Silviu Petrescu.

celula de artă art for christmas elena preda 1

Elena Preda 

Galerie în sprijinul creațiilor contemporane

În spațiile Celulei de Artă au fost expuse lucrările unor autori consacrați însă cei mai mulți expozanți sunt studenți sau absolvenți ai UNARTE, precum și creatori fără o pregătire formală.

celula de artă art for christmas cristiana bucureci 3

Cristiana Bucureci

Celula de Artă a debutat în 2017 ca un spațiu cu deschidere stradală, care și-a propus să permită lucrărilor să evadeze din spațiul clasic al galeriei, pentru a interacționa cu un public nou, care nu obișnuiește să participe la vernisaje.

celula de artă art for christmas ingrid mashek

Ingrid Mashek

Galeria vine în sprijinul creației contemporane în ariile tematice ale artelor vizuale și încurajează dezvoltarea de noi forme de expresie artistică accesibilă la orice oră, în spațiul-vitrină de pe B-dul Carol nr. 53, pentru publicul stradal.

Cu o prezență de peste şase ani pe scena artei din București, Celula de Artă a susținut peste 190 evenimente (expoziții, performance-uri, live-uri). Începând cu anul 2022, Celula de Artă și-a extins activitatea printr-un Pop-Up Window în cadrul programului Feat. Kulterra, ce găzduiește „artă în vizită”, dar și la Galeria Verticală din incinta Random Space, la ArtSafe, singurul depozit profesional și autorizat de artă și obiecte de colecție din România și la Palatul Bragadiru, grație sprijinului oferit de Bulevart.