Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Doi Joi, ediția de vară
doijoi, editia de vara

Doi Joi, ediția de vară

Ediția de vară a Doi Joi, program colaborativ al mai multor galerii de artă din București gândit sub forma unui circuit de evenimente, va avea loc pe 8 iunie și va implica 17 spații.

În cadrul acestei ediții va avea loc vernisajul expoziției „De la hârtie la galerie”, curatoriată de Diana Oană, ce va avea loc la UNAgaleria de la Combinatul Fondului Plasic, începând cu ora 19:00.

Desenul a fost întotdeauna o formă de artă fundamentală care se schimbă și se adaptează la noile tehnologii și tendințe. În această expoziție, sunt evidențiate aceste schimbări și prezentate lucrări de artă care ilustrează noile mișcări în desenul contemporan.

Program extins, de la 18:00 la 22:00, vor avea 2/3 galeria, Cabinet 44, Cazul 101, Celulele Invitro, Contemporan Hair Space, Institutul Prezentului, Nicodim (tur ghidat), Anca Poterașu Gallery, /SAC Berthelot, /SAC Malmaison, Sandwich, Sandwich Library, Scemtovici & Benowitz Gallery (tur ghidat), Sector 1, Suprainfinit, Catinca Tăbăcaru Gallery și Atelier Silvia Trăistaru.

Proiectul Doi Joi a fost demarat în februarie 2022, cu obiectivul ca galeriile de artă din București să aibă program comun în a doua zi de joi a lunii.