Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Forme și culori în pictura artistei Stela Filip, la MNȚR
afis expo stela filip

Forme și culori în pictura artistei Stela Filip, la MNȚR

Expoziția de pictură „Forme și culori”, inedită prin concept și expunere, cu lucrări ale artistei basarabene Stela Filip, este deschisă în Sala Acvariu a Muzeului Național al Țăranului Român în perioada 9 – 26 mai.

Vernisajul este programat în 9 mai, la ora 18:00, în prezența dr. Virgil Ștefan Nitulescu, director al Muzeului Național al Țăranului Român, și a criticului de artă Ana Maria Măciucă.

Sunt expuse aproximativ 40 lucrări de pictură, opere cu un simț cromatic special, spun reprezentanții muzeului. Prin intermediul acestui eveniment cultural, MNȚR își propune să transmită valorile estetice specifice școlii de pictură moldovenești în cadrul modernismului artistic european.

Expoziția va putea fi vizitată în Sala Acvariu, până în 26 mai 2024, de marți până duminică, între orele 10:00 și 18:00.