Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Frieze Londra 2022, în luna octombrie
london,england,9,october,2016;,entrance,to,frieze,art,fair

Frieze Londra 2022, în luna octombrie

Târgul de artă Frieze Londra, cel mai important din Marea Britanie, va avea loc anul acesta în perioada 12 – 16 octombrie.

La cea de-a 19-a ediție vor participa mai mult de 160 de galerii internaționale, inclusiv Gagosian, Pace, Carlos/Ishikawa, David Kordansky și Max Hetlze.

Participanții vor expune în Regent’s Park, unde va avea loc și a zecea ediție Frieze Masters – dedicată artei de dinainte de 1980 – la care vor participa 129 de galerii.

Evenimentul de la Londra este condus de Eva Langret, din postura de director, iar Frieze Masters, de Nathan Clemens-Gillespie, numit anul trecut director al secțiunii, după ce doi ani a fost director artistic.

Galeriile mai tinere de 12 ani vor face parte din secțiunea Focus, unde vor avea loc mai multe expoziții solo.

Prețul pentru standuri a crescut anul acesta, la 540 de lire sterline pentru fiecare metru pătrat, față de 524 de lire sterline, în 2021. În cazul Focus, prețurile sunt între 248 și 348 de lire sterline pe metru pătrat.