Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Identități Fragile

Identități Fragile

Pe 22 mai 2021 va fi deschis primul Muzeu al Pandemiei din România la Rezidența BRD Scena9, de pe Str. I.L. Caragiale 32, din București, cu expoziția participativă “Identități Fragile”, expoziție dedicată emoțiilor trăite în pandemie şi transpuse în obiecte, fiecare cu povestea lui proprie, care ne-au însoțit în ultimul an, eveniment anunțat pe siteul www.identitatifragile.com.

„Identități Fragile este un pansament emoțional, un exercițiu creativ terapeutic, care pune în scenă o serie de radiografii individuale: poveștile celor care ne-au trimis obiectele. Deși intervenția curatorială este una minimală, (…), putem vorbi despre o adevărată desfășurare de forțe în privința scenografiei, a atenției centrate pe experiența vizitatorului și a modurilor în care este gândită interacțiunea din spațiul de la Rezidența Scena9.”, declară Andreea Lupu, curator şi manager de proiect.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 22 mai – 4 iulie 2021, de marți până vineri între orele 16:00 – 20:00, sâmbătă şi duminică între 12:00 – 20:00, intrarea fiind gratuită; este însă necesară programarea online în prealabil, folosind linkul booking.appointy.com/RezidentaBRDScena9, pentru a putea respecta prevederile legale în vigoare.

 

Citiţi integral: https://www.identitatifragile.com/

Credit foto: Schäferle from Pixabay