Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Incidents of soft care” – Fotografie analog, obiect și instalație in situ, la Meta Spațiu
alexandra boaru, meta spatiu, expozitie, curatorial

„Incidents of soft care” – Fotografie analog, obiect și instalație in situ, la Meta Spațiu

Expoziția „Incidents of soft care”, în care artista Alexandra Boaru prezintă o serie de fotografii analogice, obiecte și o instalație in situ, va fi vernisată pe 30 septembrie la Meta Spațiu din Timișoara, unde va putea fi vizitată până pe 12 noiembrie.

În expoziția „Incidents of soft care”, instalația are ca temă centrală hibridizarea dintre plante și părul feminin, folosită ca metaforă și substanță pentru un proces necesar transcenderii între diferite specii, explică Mirela Stoeac-Vlăduți, curator al expoziției.

Artista abordează conceptul natură – umană sau non-umană -, în care tema centrală este relația dintre om și mediul înconjurător.

Alexandra Boaru este o artistă multidisciplinară, lucrând în fotografiie, performance și video. Una dintre temele recurente ale creației ei este explorarea granițelor dintre uman și non-uman, iar ea devine observator și subiect de observație.