Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Kunstwerke”, de Ioana Alexe, la Muzeul de Artă Constanța
ioana alexe, expozitie, muzeul de arta constanta

„Kunstwerke”, de Ioana Alexe, la Muzeul de Artă Constanța

Expoziția „Kunstwerke”, cu lucrări de Ioana Alexe, va fi deschisă la Muzeul de Artă Constanța în perioada iulie – august. Vernisajul va avea loc în 10 iulie, la ora 16:00.

Artista s-a născut în Buzău, la 12 septembrie 1970. În 1997, a absolvit Școala Populară de Arte din Lahovari și în 2002, Universitatea Națională de Arte din București, secția Sculptură, la clasa lui Vasile Gorduz.

După absolvirea facultății, a plecat în Berlin cu o rezidență de 3 luni și a revenit în țară abia în 2021. A participat la mai multe proiecte de restaurare a monumentelor în București și Buzău și a avut expoziții personale în țară și străinătate, printre care: 2004 – „Paintings”, Berlin; 2005 – „Reality TV”, expoziție de pictură și performance, Berlin; 2006 – „Bazar”, expoziție de desene, Berlin; 2011 – „Untitled”, Galeria Crystal Ball, Berlin; 2020 – „Zwischen den Zeiten”, Berlin. A participat și la expoziții colective în orașe precum Timișoara, București, Buzău, Berlin, Paris, Bremen și Riga.