Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Liana Herea expune în programul Feat. Kulterra
liana herea, celula de arta, kulterra, expo

Liana Herea expune în programul Feat. Kulterra

Expoziția „.din București”, de Liana Herea, va fi deschisă în perioada 14 decembrie – 13 ianuarie la Kulterra și este parte din programul de rezidențe al galeriei, fiind prezentată aici de Celula de Artă.

„Mereu mi-am dorit să fac lucrări care să le placă și prietenilor mei. Consider că scopul pentru care pictez s-a schimbat drastic spre a sta cu oamenii de vorbă. Fie la o discuție interesantă, fie la o bârfă, să ne simțim bine”, spune Liana Herea.

Artista, care studiază pictura la Universitatea Națională de Arte din București, alege să reprezinte în stil propriu elemente și cadre urbane obișnuite.

Lucrările prezentate programul Feat. Kulterra sunt expuse pe coridorul care duce spre magazinul de artă al galeriei. Este vorba despre lucrări propuse de alte galerii ori de artiști în mod direct.