Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Lucrări ale artistului Alexandru Leonard Truțiu, la galeria Europe din Brașov
expozitie sensuri

Lucrări ale artistului Alexandru Leonard Truțiu, la galeria Europe din Brașov

Expoziția „Sensuri”, cu lucrări ale artistului Alexandru Leonard Truțiu, va fi vernisată la galeria Europe din Brașov pe 22 iulie, la ora 18:30.

Expoziția cuprinde 14 lucrări bidimensionale și 6 lucrări tridimensionale concepute pe baza unghiului de 90 de grade ce devine un reper atât profesional, cât și personal.

„Trăind într-o lume haotică, am simțit nevoia să ordonez gândurile și simțirile cu ajutorul unghiului drept, care devine reper pentru formă și fond. Folosind elemente de limbaj plastic, mi-am reformulat ideile printr-un proces ciclic, pornind de la grafică și transpunând în sculptură”, declară Alexandru Leonard Truțiu, potrivit unui comunicat.

Lucrările sunt realizate în tehnică mixtă: guașe, creion, laviuri, iar piesele de sculptură sunt realizate din piatră cu inserții de metal.

Curatorul expoziției este artista Gabriela Marica, grafician, pictoriță și profesor.

Expoziția poate fi vizitată până pe 29 iulie 2022.