Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Meșteri tradiționali și artiști care îmbină arta cu inovația și cu noi tehnologii expun la MNȚR
afiș expo tradiție circulară (conectat la natură) 2022

Meșteri tradiționali și artiști care îmbină arta cu inovația și cu noi tehnologii expun la MNȚR

Expoziția „Tradiție circulară (Conectat la natură)”, ce include opere de artă rezultate din colaborarea a șase meșteri și șase artiști contemporani – Teodor Graur, Mircea Cantor, Gyárfás Oláh, Dan Vezentan, Virgil Scripcariu, Marius Andrei Alexe – Bean MC – va fi vernisată la Muzeul Național al Țăranului Român pe 17 mai.

Lucrările sunt expuse în sala Tancred Bănățeanu a MNȚR până pe 3 iulie 2022.

Vernisajul expoziției „Tradiție circulară (Conectat la natură)” este programat pentru 17 mai, ora 18:00, și va fi prezentat și online.

Expoziția de artă colaborativă reunește meșteri tradiționali și artiști care îmbină arta cu inovația și cu noi tehnologii.

Conceptul curatorial al lui Teodor Frolu are la bază împletirea dintre tradițional și contemporan, armonizând prezentarea artistică a meșteșugurilor cu inovația și completând expoziția cu exemple de industrii și domenii artistice în care aceste resurse culturale sunt valorificate pentru dezvoltare.