Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  [No] Limit – Grafică, pictură și tehnici digitale la Elite Art Gallery
afiș expo sergiu grapă

[No] Limit – Grafică, pictură și tehnici digitale la Elite Art Gallery

„[No] Limit”, expoziție cu lucrări de grafică, pictură și tehnici digitale, printate pe hârtie și pânză, ale artistului Sergiu Grapă, este deschisă la Elite Art Gallery în perioada 3 – 28 iunie.

Curatoriată de Ioana Mirică, expoziția reunește compoziții ale artistului predominant verticale ce îmbină elemente dinamice și statice, în construcții în care artistul explorează nu doar teritoriul cromaticii, ci și pe cel al monocromiei.

„Aceste lucrări reprezintă metafore ale existenței și condiției umane, utopii tratate într-o dinamică absurdă, în care elementele compoziționale relaționează și se valorizează într-o nouă simbolistică, plasate într-un spațiu atemporal”, explică Sergiu Grapă.

Sergiu Grapă (n. 1975) este membru al Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Suceava, din 2006. A studiat la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Arte Plastice, Decorative și Design, secția Grafică, avându-l ca profesor pe Ion Truică, regizor de filme de animație, grafician și scenograf. Artistul a explus solo și în colectiv București, Suceava, Iași, Gura-Humorului, Chișinău și Târgu-Jiu.

Vernisajul e programat în 6 iunie, începând cu ora 18:00. Expoziția „[No] Limit” poate fi vizitată în intervalul 3 – 28 iunie 2024, de luni până vineri, la Elite Art Gallery (Piața Națiunile Unite, nr. 3-5), între orele 11:00 și 19:00.