Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Noaptea Albă a Galeriilor în Brașov, pe 7 octombrie
nag brasov

Noaptea Albă a Galeriilor în Brașov, pe 7 octombrie

Ediția de anul acesta a seriei de evenimente Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc la Brașov pe 7 octombrie și va reuni 20 de spații și 50 de artiști expozanți din variate arii creative – pictură, ceramică, colaj digital și hârtie, bijuterie, sculptură, fotografie, tehnică mixtă, artă textilă.

Începând cu a zecea ediție, în 2016, Noaptea Albăă a Galeriilor (NAG) s-a extins la nivel național, incluzând acum douăsprezece orașe și mai mult de optzeci de galerii, spații alternative, ateliere de artiști, centre culturale și muzee.

A mai fost anunțată public seria de evenimente de la Iași, unde NAG are loc anul acesta în perioada 6 – 8 octombrie, reunind 13 galerii din oraș. Noaptea Albă a Galeriilor este organizată în Alba Iulia, Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Reșita, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.