Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Nu știu încotro mă duc”, eveniment online la Celula de Artă
celula de arta

„Nu știu încotro mă duc”, eveniment online la Celula de Artă

Expoziția „Nu știu încotro mă duc” a artistului Beaver va putea fi urmărită online, între 13 august – 1 septembrie, la Celula de Artă.

„Nu știu încotro mă duc” este o pictură abstractă construită pe un fundal – leitmotiv din seria „Gray Area” care nu este încă terminată, posibil chiar să nu aibă o finalitate.

Pe toata perioada expoziției, artistul va interveni pe lucrare, dând o altă continuitate picturii. Ideea urmărită de artist este să facă public vizibilă evoluția tabloului într-un spațiu expozițional.

Beaver este artist plastic contemporan. A studiat grafica dar e mult mai interesat și preocupat de pictură. În general pictează în ulei dar se joacă și cu alte materiale. Tematic și stilistic este foarte divers, fie lucrează cu meticulozitate și realist, fie puternic abstract. Spectrul sau ideatic pornește de la visceralități baroce, trece prin porniri vulgare și ajunge în absurd existențial plin de umor.