Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Pasaje și limite”, expoziție Teodora Coltofean la Centrul de Cultură Arcuș
teodora coltofean, expo, curatorial

„Pasaje și limite”, expoziție Teodora Coltofean la Centrul de Cultură Arcuș

Teodora Coltofean, artist și cadru didactic, expune în perioada 1 – 23 octombrie la Centrul de Cultură Arcuș din Sfântu Gheorghe.

Expoziția de pictură „Pasaje și limite” este curatoriată de Maria Pașc.

„Lucrările Teodorei Coltofean, prin spiritul lor pur, sunt o invitație la reflecție. Caruselul expresiv al picturilor artistei implică valori de culoare, de lumină și umbră, precum și pasaje ce dau măsura experienței artistice aparte, educate și care educă, la rându-i. Expoziția Teodorei Coltofean ne dovedește că nu există artă pentru artă despărțită de căutare după natură. Lucrările expuse ne fac să vedem limpede că arta, cu cât este mai cuprinzătoare, cu atât este mai legată de motive picturale inspirate din realitatea imediată. Între viața și opera artistei nu există nicio tensiune, nicio incongruență”, spune curatoarea într-un comunicat.

Vernisajul de la Centrul de Cultură Arcuș, aflat în administrarea Ministerului Culturii, va avea loc pe 1 octombrie, la ora 17:00.