Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Pictorița Mirela Trăistaru expune la Muzeul Național al Țăranului Român
mirela traistaru

Pictorița Mirela Trăistaru expune la Muzeul Național al Țăranului Român

O expoziție de artă vizuală, pictură și video-mapping a artistei Mirela Trăistaru va fi vernisată în Sala „Irina Nicolau” a Muzeului Național al Țăranului Român pe 3 mai, la ora 18:30.

Expoziția, intitulată „Just Mirela”, va putea fi vizitată până pe 28 mai.

Ea marcheaza 50 de ani ai artistei și reprezintă o legătură vizuală, artistică, culturală între etape de creație, etape de viață, cuvinte cheie, jocuri de culoare, forme, compoziții și prietenii.

Cine este Mirela Trăistaru

Mirela Trăistaru, născută pe 3 mai 1972 în Bistrița, a urmat cursurile Academiei de Arte Plastice „Ioan Andreescu” din Cluj-Napoca și ale Universității de Artă „Nicolae Grigorescu” din București.

A avut numeroase expoziții personale și a participat în prezentări de grup în țară și străinătate, a creat costume și decoruri pentru producții de teatru, film și televiziune.

Lucrările ei se află în colecții private din țări ca Franța, Italia, Danemarca, Olanda, Austria, Germania, India și Statele Unite.

Din 1998, este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.