Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Pictură și fotografie, sub numele „Fine Art Vision 20 / 22”, la Galeria Romană
fine art vision 22

Pictură și fotografie, sub numele „Fine Art Vision 20 / 22”, la Galeria Romană

Expoziții de pictură și fotografie vor fi deschise sub numele „Fine Art Vision 20 / 22” la Galeria Romană din București, începând cu 6 iunie.

Aflată la a treia ediție, expoziția de pictură si fotografie „Fine Art Vision” prezintă lucrări de artă originale disponibile pentru vânzare.

Sub același acoperiș sunt prezentate lucrări semnate de artiști consacrați și de artiști aflați la început de drum din mediul artistic românesc si internațional.

„Fine Art Vision 20 / 22” cuprinde cinci colecții, stiluri diferite, având ca numitor comun tehnica „Giclée fine art print”, folosită de artiști, muzee și galerii pentru reproducerile digitale de înaltă calitate.

Cele cinci colecții care vor fi vernisate sunt: „Motorsport Cafe” – Adrian Mitu, pe 9 iunie, ora 19:00; „Portrete” – colecție de reproduceri digitale Muzeul Național Brukenthal, pe 11 iunie, ora 11:00; „Art Bazar” – pe 16 iunie, ora 19:00; „Errors” – Mark Williams, pe 18 iunie, ora 11:00; „Gateway to photography” – Elena Răceală și Ștefan Surugiu, pe 25 iunie, ora 11:00.

Expoziția este organizată de studioul Fine Art Imaging, care își are sediul în București, pe strada Căderea Bastiliei nr. 12.

Studioul care activează de 11 ani în Praga, Montreal și București este specializat în imprimare artistică și reproducere digitală de artă.

Expoziția „Fine Art Vision 20 / 22” va fi deschisă în perioada 6 iunie – 6 iulie, aceasta putând fi vizitată conform orarului galeriei:  de luni până vineri, între 10:00 și 18:00, și sâmbăta, între 10:00 și 15:00. Vernisajul este programat pentru 7 iunie, începând cu ora 19:00.