Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Prima ediție a Salonului internațional de arte vizuale „Martha Bibescu”
old,historical,buiding,at,mogosoaia,palace,(palatul,mogosoaia),near,the

Prima ediție a Salonului internațional de arte vizuale „Martha Bibescu”

Prima ediție a Salonului internațional de arte vizuale „Martha Bibescu” va avea loc în perioada 4 – 29 iulie, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, unde a locuit una dintre personalitățile remarcabile ale aristocrației europene a secolului XX, prințesa Martha Bibescu.

Salonul internațional de arte vizuale „Martha Bibescu” va avea patru secțiuni – pictură, grafică, sculptură mică și tineret – și va fi deschis artiștilor profesioniști din țară și din străinătate.

Înscrierile se vor face online, în perioada 15 mai – 15 iunie 2024, pe adresa de  e-mail salonulmarthabibescu@gmail.com, iar detalii despre regulament pot fi consultate pe site-ul asociatiaprovalores.ro.

Comisia curatorială este alcătuită din criticul de artă Luiza Barcan – câștigătoare premiului de critică în cadrul galei Premiilor UAP (septembrie 2023), academicianul și artistul Mircia Dumitrescu și pictorul Gheorghe Dican – vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România.