Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Șantier în lucru”, la Galeria Brăteanu
ritta hertz becheanu isabella

„Șantier în lucru”, la Galeria Brăteanu

Șapte serii de lucrări create în colaborare de Ritta Hertz și Isabella Becheanu (Bab) vor fi expuse la Galeria Brăteanu din Timișoara, sub titlul „Șantier în lucru”.

„Expoziția organizată de cele două artiste, Ritta Hertz și Becheanu Isabella (Bab), este despre spațiile arhitecturale lăsate într-o stare de degradare, care, deși cuprind clădiri sau monumente importante pentru viața socio-culturală din Timișoara, trec pe un loc secund atunci când vine vorba de îngrijirea și valorificarea lor. Semnul pus la intrare, odată cu lucrările de restaurare, este de multe ori un simbol, iar în spatele plăcuței de ‚șantier în lucru’ deseori nu se vede nici o tentativă de restaurare”, explică Gabriela Robeci, curator.

Vernisajul va avea loc pe 10 octombrie, de la ora 19:00, iar expoziția poate fi vizitată în fiecare zi, până pe 23 octombrie, de la ora 17:00 la 20:00.