Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Sumă record pentru opere în format NFT, la o licitaţie Sotheby’s: 26,2 milioane de dolari

Sumă record pentru opere în format NFT, la o licitaţie Sotheby’s: 26,2 milioane de dolari

Casa Sotheby’s a strâns o sumă record de 26,2 milioane de dolari, cu licitaţia “Ape In!”, care a avut doar două loturi.

Lucrarea “Bored Ape Yacht Club” a fost adjudecată la 24,4 milioane de dolari, iar “Bored Ape Kennel Club”, la 1,8 milioane de dolari, au anunţat cei de la Sotheby’s pe Twitter, săptămâna trecută.

În general, preţul de adjudecare ale criptocopiilor operelor este prezentat în dolari, dar este plătit în monedă virtuală. Un reprezentant al Sotheby’s citat de artnews.com a spus că încă nu pot transmite dacă cei care ai câştigat licitaţia vor achita în criptomonede sau valută.

Sotheby’s nu este singura casă de licitaţii importantă care vinde opere în format NFT. Spre exemplu, Christie’s va organiza licitaţia “No Time Like Present”, săptămâna aceasta.

Citiţi integral: https://www.artnews.com/art-news/market/sothebys-bored-ape-nft-sale-1234603344/?fbclid=IwAR3HVmjrTkWDfuasMcBHjbq2E3h-IRZkJgHe2jw_qg4Dwx8wH5QImDi5A7Q