Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Tineri vizionari din pictură, fotografie și mixed media, la Vault One Gallery
print

Tineri vizionari din pictură, fotografie și mixed media, la Vault One Gallery

Tineri vizionari din pictură, fotografie și mixed media sunt reuniți în expoziția „Bridging Realms”, deschisă la Vault One Gallery din Cluj-Napoca în 29 februarie. Vernisajul e programat la ora 19:00, în spațiul din Xponential Transylvania.

Expoziția „Bridging Realms / Traversând tărâmuri / Terek szövete” apare ca o explorare a spațiilor liminale, a peisajelor abstracte, a realităților urbane și a experienței subiective a spațiului.

Prin prisma artiștilor Bába István, Cristina Deva, Fodor Marius, Havadi-Nagy-Dávid István, Mira Marincaș, Papiu Greti-Adriene, Szabó Ábel, Szabó Anna-Mária, sunt cercetate momentele profunde de schimbare și stările intermediare care ne definesc realitatea.

Expoziția este curatoriată de Havadi-Nagy-Dávid István și Bába István și va fi deschisă până la 21 martie, de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00. Vault One Gallery este un nume nou printre galeriile de artă din Cluj-Napoca, însă acesta este rezultatul experienței acumulate de echipa ArtWise Gallery, care a fost înființată în 2017.