Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Zeci de artiste, într-o expoziție la Căminul Artei
21 de grame de suflet, expozitie, caminul artei

Zeci de artiste, într-o expoziție la Căminul Artei

Zeci de artiste sunt reunite într-o expoziție la Căminul Artei intitulată „21 de grame de suflet”, care va fi vernisată la 30 ianuarie, începând cu ora 19:00.

Până pe 9 februarie, la galeria bucureșteană vor expune: Angelica Alexa, Teodora Alexandrescu, Elena Andrei, Dalina Bădescu, Diana Brăescu, Anca Maria Ciofîrlă (Kademian), Dana Ciucă, Mihaela Constantin, Elena Dăscălescu, Cristina Aurelia Ionescu-Berechet, Bianca Ioniță, Mirela Iordache, Geanina Ivu-Vlad, Lucia Juncu, Elena Lupașcu, Roxana Niculae, Sofia Ovejan, Dagmar Oprea, Andreea Pîrcălabescu, Carmen Poenaru, Andreea Popescu, Luminița Radu, Ana-Maria Rădulescu, Doina Roșu, Bianca Rotaru, Georgiana Stănescu, Iulia Ștefan (Gaga), Alexandra Tătaru și Andreea-Marina Tofoleanu.

Curatoare este Elena Lupașcu.

Expoziția vorbește despre viață, iubire, regăsire și despre rolul pe care-l joacă hazardul în viața oamenilor. Este o expoziție introspectivă care chestionează rolul șansei de a te naște și obligativitatea de a trăi frumos raportându-te permanent la cei care „așteaptă” la coadă să se nască. La vernisaj va avea loc un performance ce implică mai mult de 2.000 de baloane colorate, fiecare cu o greutate de 21 de grame. Cele în culori calde reprezintă sufletele copilăriei, iar cele în culori reci, maturitatea sufletelor căpătată de-a lungul vieții.