Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Jeno Major, păpușar la Teatrul Gong, expune o serie de fotografii la ART4ALL
carutas in chirpar jeno major

Jeno Major, păpușar la Teatrul Gong, expune o serie de fotografii la ART4ALL

Jeno Major, păpușar la Teatrul Gong din Sibiu, expune în perioada 3 – 25 februarie, sub titlul „Arhaic”, o serie de fotografii la ART4ALL din București.

De mai bine de 25 de ani, Jeno Major dă viață păpușilor. În urmă cu câțiva ani, a descoperit o nouă pasiune – fotografia. Se descrie drept un fotograf solitar, care iubește natura și care fotografiază în mare parte peisaje. Sutele de premii, expozițiile personale, dar și reacția pe care o au oamenii atunci când îi văd fotografiile îi certifică talentul.

Fotografiile lui Jeno Major sunt „picturi ale realității, peisaje incredibile surprinse la momentul oportun cu clicul perfect”, după cum mărturisește chiar autorul. Majoritatea sunt peisaje, iar în compozițiile lor se regăsesc, cel mai frecvent, scene bucolice, panorame și copaci solitari, a căror frumusețe este accentuată de o ceață difuză sau de răsăritul ori de apusul soarelui.

În „Archaic”, el surprinde natura în toate formele ei: neatinsă, sălbatică, pură. Vernisajul e programat, la Centrul Cultural ART4ALL, în 3 februarie, la ora 17:00.