Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  A doua ediție RAD Art Fair București, în mai 2024
rad art fair 2023, 11, curatorial.ro

A doua ediție RAD Art Fair București, în mai 2024

Cea de-a doua ediție a RAD Art Fair București va avea loc la jumătatea lunii mai 2024, au anunțat organizatorii, care pregătesc și o expoziție de design.

Anul viitor, va fi lansată „RAD Design”, o expoziție specială organizată de Adela Maria Marius, fondatoarea Epretext. Cu această nouă secțiune, se dorește crearea unei punți între arta contemporană și design, pe măsură ce cele două domenii se împletesc tot mai mult la nivel internațional.

La târg vor participa expozanți și curatori din întreaga țară și din Republica Moldova. În lunile următoare, organizatorii – Asociația RAD (Romanian Art Dealers) – vor împărtăși detalii privind programul de discuții, tururi ale colecțiilor private și petreceri care vor avea loc în timpul târgului.

Prima ediție RAD Art Fair a reunit 20 de galerii din București, Cluj, Timișoara și Chișinău, care au prezentat mai mult de 200 de artiști, și a oferit în premieră publicului un parc de sculptură în curtea hotelului Caro.

Credit foto: curatorial.ro