Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Prima ediție RAD Art Fair București, la start / galerie foto
rad art fair 2023, curatorial.ro

Prima ediție RAD Art Fair București, la start / galerie foto

Prima ediție RAD Art Fair, care reunește 20 de galerii din București, Cluj, Timișoara și Chișinău ce prezintă mai mult de 200 de artiști și care oferă în premieră publicului un parc de sculptură în curtea hotelului Caro, debutează pe 4 mai, la ora 18:00.

Atelier 35 (București), Biju (Cluj), Cazul 101 (București), Diptych (București), Gaep (București), H’art (București), Jecza (Timișoara), Lutnița (Chișinău), Matca (Cluj), Mobius (București), Plan B (Cluj, Berlin), Pogo (București), Galeria Posibilā (București), Sabot (Cluj), /SAC (București), Sandwich (București), Sector 1 (București), Suprainfinit (București), Catinca Tabacaru (București, Harare) și Viewing Room 17 (Cluj) propun lucrări de pictură, grafică, instalație, sculptură, mixed media.

Târgul se desfășoară pe două niveluri, în latura dinspre lac a hotelului, într-un spațiu multifuncțional, în care fiecare galerie expune diferit, conform specificului lucrărilor.

Detalii despre lucrări, inclusiv prețurile acestora, pot fi aflate de la reprezentanții galeriilor, dar și prin codurile QR plasate în dreptul fiecăreia.

În plus, la demisol, există un magazin de unde pot fi cumpărate ediții de lucrări, pornind de la 200 de lei, semnate Sorin Ilfoveanu, Ștefan Câlția și Mircea Cantor, între alții.

Biletele de acces sunt disponibile pe site-ul evenimentului al cărui program cuprinde evenimente conexe – dezbateri introductive în lumea artei, dar și adresate cunoscătorilor, tururi ghidate, petreceri și activități dedicate familiilor, inclusiv un picnic în parcul de sculpturi.

RAD Art Fair are loc în perioada 4 – 7 mai, putând fi vizitat de la prânz până după ora 20:00, iar parcul de sculptură va putea fi vizitat până pe 28 mai, zilnic, între orele 10:00 și 21:00.

rad art fair 2023, 02, curatorial.ro

rad art fair 2023, 03, curatorial.ro

rad art fair 2023, 04, curatorial.ro

rad art fair 2023, 05, curatorial.ro

rad art fair 2023, 08, curatorial.ro

rad art fair 2023, 09, curatorial.ro

rad art fair 2023, 10, curatorial.ro

rad art fair 2023, 11, curatorial.ro

Credit foto: curatorial.ro