Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Album muzical în onoarea celei de-a 95-a aniversări a Reginei Elisabeta a II-a

Album muzical în onoarea celei de-a 95-a aniversări a Reginei Elisabeta a II-a

Conform site-ului londonnewstime.com Helen Mirren, actrița care a câștigat un premiu Oscar în rol de monarh, împreună cu actorul Damian Lewis oferă un omagiu Reginei Elisabeta a Marii Britanii cu ocazia aniversării a 95 de ani de la naștere. Cei doi actori narează o serie de povestiri despre regi și regine britanice de-a lungul istoriei pe muzica scrisă de compozitorul nominalizat la premiile Grammy, Debbie Wiseman, OBE, care a fost solicitată să creeze coloana sonoră a paradei oficiale din luna iunie, ocazionată de ziua monarhului.

Albumul intitulat “The Music of the King and the Queen”, spune povestea făuririi Angliei prin intermediul a 12 monarhi începând cu Wiliam Cuceritorul și încheind cu actuala regină, Elisabeta a II a Marii Britanii.

Albumul va fi lansat public pe 11 iunie 2021 și va fi produs de DECCA Records și Classic FM UK.

 

Citiţi integral: https://londonnewstime.com/mrs-helen-mirren-celebrating-the-queens-95th-birthday-on-an-album-project/120448/

Credit foto: Mark de Jong on Unsplash