Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Angela Hanc expune la Galeria Romană
afis expozitie angela hanc

Angela Hanc expune la Galeria Romană

Artista Angela Hanc expune la Galeria Romană din București o serie de picturi în ulei și tempera sub titlul „Adame, unde ești?”, în perioada 2 – 30 aprilie.

Angela Hanc s-a născut în 1979 la Galați, iar în prezent lucrează în Arad. A absolvit în 2002 Facultatea de Arte Plastice, secția de Pictură, din cadrul Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, a realizat numeroase lucrări de artă iconografică și a expus solo și în prezentări colective, în țară și în străinătate. Este preocupată de evidențierea unor alternative stilistice distincte în peisajul artistic contemporan ce urmăresc spiritualizarea spațiului concret prin mijloace tehnice cvasi-tradiționale.

„Adame, unde esti?” reprezintă o continuare a proiectului expozițional „Grădina lui Efrem. Transcrieri picturale după Imnele Raiului de Sfântul Efrem Sirianul”, organizat la Muzeul de Artă din Arad, în 2015.

Vernisajul e programat la 2 aprilie, începând cu ora 19:00. Expoziția va putea fi vizitată, până la 30 aprilie, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00, și sâmbăta, între 10:00 și 15:00.