Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Atelierele UNArte, deschise de Noapte Muzeelor
noaptea atelierelor, noaptea muzeelor 2024

Atelierele UNArte, deschise de Noapte Muzeelor

Universitatea Națională de Arte din București (UNARTE) anunță că participă la evenimentul Noaptea Muzeelor, din 18 mai, prin inițiativa Noaptea Atelierelor.

Atelierele UNArte vor fi deschise pentru public între orele 18:00 și 02:00. Vizitatorii au ocazia să exploreze spațiile unde se formează viitorii artiști, să asiste la procesul creativ și să interacționeze direct cu studenții și profesorii.

Programul Noaptea Atelierelor include: tururi ghidate ale atelierelor; demonstrații live de pictură, sculptură și alte forme de artă; expoziții speciale cu lucrări ale studenților; dialoguri deschise cu artiștii.

„Noaptea Atelierelor este o celebrare a artei în cea mai pură și accesibilă formă a sa. Este o invitație de a păși dincolo de ușile atelierelor și de a descoperi magia care transformă ideile în opere de artă”, transmite Liga studenților UNArte.