Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Autoportret de spațiu”, pictură, grafică, sculptură și foto-video la UNAgaleria
autoportret de spațiu, unagaleria

„Autoportret de spațiu”, pictură, grafică, sculptură și foto-video la UNAgaleria

„Autoportret de spațiu”, cu lucrări de pictură, grafică, sculptură și foto-video ale unor studenți de la Universitatea Națională de Arte, va fi vernisată la UNAgaleria pe 6 aprilie, la ora 18:00.

Expoziția, curatoriată de Olivia Ioan, reunește o selecție de lucrări în care direcția tematică presupune redarea prin viziunea proprie a modului în care sinele este proiectat în spațiul înconjurător.

Vor expune studenții Ada Jugănaru, Alina Bobeică, Alin Gabriel Muşat, Andreea Savu, Cristi Brânzescu, loana Dariana Onofre, Diana Andrei, Diana Mustățea, Diana Oană, Eva Chapkin, loana Ruse, Irina Cîmpeanu, Lucreția Maiorescu, Matilda Tünde Ardeleanu, Maria Onu, Nectaria Guraliuc, Raluca Drăghici, Silviu Arap, Teodora lonescu, Tiberiu Necula, Teodor Ștefan Grigorescu și Valeriu Petrache.

Expoziția va putea fi vizitată până pe 16 aprilie în galeria de la Combinatul Fondului Plastic din București. Accesul este liber.