Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Bienala de pictură „Alexandru Ciucurencu”, expoziție-concurs la Tulcea
bienala ciucurencu

Bienala de pictură „Alexandru Ciucurencu”, expoziție-concurs la Tulcea

Bienala de pictură „Alexandru Ciucurencu”, expoziție-concurs cu lucrări realizate în ultimii trei ani, va avea loc la Muzeul de Artă din Tulcea în perioada 13 octombrie – 14 noiembrie 2023.

Înscrierile pentru participare pot fi făcute până pe 31 iulie. Pot aplica toți absolvenții și studenții academiilor de artă din țară și din străinătate, precum și membrii Uniunii Artiștilor Plastici din România și ale organizațiilor profesionale din domeniul artelor plastice din străinătate.

Pot fi propuse pentru selecție în vederea participării cel mult două lucrări realizate în perioada 2021 – 2023 care nu au mai fost expuse la alte saloane naționale și care au fost realizate în următoarele tehnici specifice picturii: ulei, acril, tempera, guașe; și au ca suport pânză, carton, placaj, PFL, lemn. În plus, lucrările trebuie să aibă fiecare dimensiunile, inclusiv cu ramă, de cel mult 100 cm x 40 cm.