Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Bring the Paint – Mai mult de 45 de creații de mari dimensiuni, în festivalul de artă stradală din Leicester
joe decker photo bring the paint

Bring the Paint – Mai mult de 45 de creații de mari dimensiuni, în festivalul de artă stradală din Leicester

Festivalul de artă stradală Bring the Paint revine în Leicester, iar organizatorii susțin că anul acesta cuprinde cel mai mare line-up de până acum.

Evenimentul, care a debutat în 2017, va transforma străzile orașului englez cu mai mult de 45 de creații de mari dimensiuni. Participă artiști din Marea Britanie, SUA, Mexic, Germania, Iralia și Franța.

Săptămâna aceasta vor fi organizate, între altele, expoziții, ateliere, concerte și tururi de artă stradală, relatează BBC.

Directorul artistic al festivalului, Izzy Hoskins, a declarat: „Suntem incredibil de încântați să organizăm Bring the Paint pentru a treia oară în Leicester. Line-up-ul nostru de talie mondială vorbește de la sine și suntem mândri să lucrăm cu artiști incredibili. Festivalul este plănuit ca unul dintre cele mai mari evenimente de artă stradală de anul acesta din Marea Britanie”.

Leicester a găzduit primul Bring the Paint în 2017 și lucrările executate atunci au rămas în oraș și pot fi admirate pe străzi.

Credit foto: Joe Decker