Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Bucharest Photofest 2022 – Expoziții, proiecții de film, dezbateri, ateliere și lansări de carte
bucharest photofest 2021

Bucharest Photofest 2022 – Expoziții, proiecții de film, dezbateri, ateliere și lansări de carte

Expoziții, proiecții de film, discuții și dezbateri, ateliere, portfolio review și lansări de carte sunt incluse în programul celei de-a șaptea ediții Bucharest Photofest, care va avea loc în perioada 1 – 9 octombrie la București.

Programul ediției, cu tema „Încredere”, cuprinde mai mult de 30 de evenimente, găzduite de zece spații din Capitală.

Bucharest Photofest este un festival-platformă care și-a asumat misiunea de a intermedia accesul publicului la unele dintre cele mai importante, actuale și relevante repere din fotografia autohtonă și internațională.

Bucharest Photofest, pe de-o parte, se raportează la standardele internaționale ale marilor expoziții și festivaluri de fotografie din lume, iar pe de altă parte încearcă să se impună ca standard profesional și artistic în contextul realităților culturale din România.

Festivalul acordă o atenție specială Bucureștiului, pe de-o parte prin alegerea mai multor spații din capitală relevante pentru activitatea culturală, de la galerii de artă până la locuri neconvenționale, cât și implicarea mai multor instituții și entități ale căror priorități sunt accesul imediat al unui public numeros și eterogen la produsele vizuale relevante.

Programul complet urmează să fie anunțat.

Credit foto: Vladimir Gheorghiu