Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Bucharest Stickerz Fest, la jumătatea lunii mai
bucharest stickerz fest 2023

Bucharest Stickerz Fest, la jumătatea lunii mai

Cea de-a treia ediție a festivalului de artă urbană Bucharest Stickerz Fest va avea loc în perioada 18 – 20 mai și este parte din evenimentele satelit Design!GO în Romanian Design Week 2023. Evenimentul va transforma o aripă din NOD Makerspace într-un spațiu de explorare, expunere și stimulare a artei stradale în diferite forme: stickere, paste-ups, instalații, graffiti, stencil, caligrafie și artă murală, prin ateliere și sesiuni live de pictat și tatuat.

Participanții sunt invitați să ia parte la ateliere, să urmărească procesul de execuție a picturilor murale și să interacționeze cu artiștii de la fața locului.

Unsprezece artiști participă la festival. Vizitatorii au posibilitatea să ia parte la următoarele activități: o expoziție neconvențională cu cele mai noi stickere din întreaga lume; colaje cu paste-ups curatoriate de Ioana Oprea și Mălina Norocea (Atoma Art Community); mini-expo cu instalații de street art – ceramică, mozaic, lemn, obiecte reutilizate; Calligraphy – artist: Mosek; Graffiti – artist: Hopa One; Mural – artist: KSELE; Mural – artist: Creaturi drăguțe; String Art workshop – artist: mutabel (Germania) – cu sprijinul Goethe Institut București.

Festivalul va avea loc joi și vineri, de la ora 16:00 la ora 22:00, și sâmbătă, de la 14:00 la 22:00. Programul complet va fi anunțat în curând pe pagina de Facebook a Alternative Bucharest. Biletul de acces la eveniment reprezintă o donație în valoare de 10 lei. Copiii cu vârste sub 18 ani au acces gratuit.