Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Casa de Licitații Artmark s-a extins în Croația și Bulgaria
casa de licitații a10 by artmark

Casa de Licitații Artmark s-a extins în Croația și Bulgaria

Casa de licitații A10 by Artmark a anunțat deschiderea a două filiale în Bulgaria – la Sofia și în Croația – la Zagreb.

Casele de licitație A10, deschise la Sofia și la Zagreb în luna noiembrie, urmează să desfășoare o activitate profesională de promovare culturală prin organizarea de expoziții și licitații tematice de artă și obiecte de colecție. Primele licitații de artă, dedicate artei naționale croate și bulgare, istorice și contemporane, vor fi organizate pe platforma Artmark Live 2.0 în primăvara – vara anului 2023.

Casa de Licitații A10 by Artmark este liderul pieței românești de artă și se poziționează pe locul al doilea în topul caselor de licitație est-europene (în termeni de cifră de afaceri și cotă de piață).

Astăzi, principalul operator cultural privat din România selectează, evaluează și pune în circuitul pieței de artă opere cu autenticitate garantată, organizând lunar 5 evenimente de licitație în cadrul cărora sunt promovate la vânzare publică peste 1.000 de opere de artă sau obiecte de colecție.