Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Câștigătorii Romanian Jewelry Week 2023
sharareh aghaei the grand award of romanian jewelry week 2023

Câștigătorii Romanian Jewelry Week 2023

Cea de-a patra ediție a Romanian Jewelry Week, eveniment dedicat bijuteriei contemporane, s-a încheiat pe 8 octombrie, cu ceremonia de decernare a premiilor la Biblioteca Națională a României. Timp de cinci zile, mai mult de 3.000 de vizitatori au admirat bijuteriile de autor în șase spații din București.

Expozițiile au reunit mai mult de 230 de designeri internaționali, iar programul a cuprins și conferințe, workshop-uri de bijuterie contemporană și tururi ghidate la Muzeul Național al Literaturii și la Muzeul Național Cotroceni. Au avut loc expoziții și târguri de bijuterie contemporană la OTOTO, AlbAlb și Assamblage Gallery.

La Târgul de bijuterie contemporană Romanian Jewelry Week, publicul a avut oportunitatea de a înțelege autenticitatea fiecărei piese direct de la peste 60 de designeri de bijuterie de autor din România, Marea Britanie, SUA, Australia, Franța, Kuwait, Cehia, Lituania, Italia, Grecia, Mexic, Lituania, Ucraina și Belgia.

Marele Premiu Romanian Jewelry Week a fost câștigat de Sharareh Aghaei, designer de bijuterie din Germania, pentru colecția remarcabilă de tehnici, materiale și concept în bijuteria contemporană.

Câștigătorii Romanian Jewelry Week 2023

The Grand Award of Romanian Jewelry Week 2023 – Sharareh Aghaei (foto)

Romanian Jewelry Week 2023 Awards prin selecția lui Charon Kransen – Maria Eugenia Ramos și Demitra Thomloudis

The award for excellence in technique at Romanian Jewelry Week 2023 prin selecția Bernadette Pinet-Cuoq, președinte a Federației Europene de Bijuterie – Marie Jianu

Romanian Jewelry Week 2023 Award  prin selecția Cristinei Felipe – Yuqing cu o mențiune specială pentru Isabella Perez Barros și pentru artiștii din Ucraina

The award for social message at Romanian Jewelry Week 2023 prin selecția făcută de Justyna Teodorczyk, director al Galeriei de Artă in Legnica, Polonia – Ivana Tilesova

The Ilias Lalaounis Jewelry Museum Award at Romanian Jewelry Week 2023 prin selecția lui Byron Vafeiadis, curator la Education and Collections la Muzeul de Bijuterie Ilias Lalaounis Jewelry din Atena, Grecia  –  Tomas Miskovic și Elvira Cibotti

The Lost in Jewelry Magazine award at Romanian Jewelry Week 2023 – Maria Eugenia Ramos

The Mydaybyday Gallery award at Romanian Jewelry Week 2023 – Adeliia Lisohor

Revista Atelierul Award at Romanian Jewelry week 2023 – Wenyin Jiang

Assamblage Contemporary Jewelry School award at Romanian Jewelry Week 2023 prin selecția Andreiei Gabriela Popescu – Wenyin Jiang.