Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Combinat Open Doors #7 – Ateliere deschise publicului și vernisaje
combinat open doors 7

Combinat Open Doors #7 – Ateliere deschise publicului și vernisaje

Cea de-a șaptea ediție Combinat Open Doors este programat să aibă loc în 11 aprilie, marcând Zilele Sculpturii București. Atelierele artiștilor de la Combinatul Fondului Plastic vor fi deschise publicului între orele 18:00 și 21:00, iar expozițiile vor putea fi vizitate între 18:00 și 22:00. Accesul este gratuit.

Program expozițional

Sector 1 Gallery va găzdui „Garden of Forking Paths”, ce reunește 13 artiști emergenți care lucrează în diferite regiuni din România și în Republica Moldova.

În spațiul The Institute, SENAT și în curtea Combinatului Fondului Plastic va avea loc un vernisaj de Zilele Sculpturii.

La IOMO Gallery e programat un vernisaj Alexandru Ranga de Zilele Sculpturii.

Nicodim Gallery propune „Moffat Takadiwa: Vestiges Of Colonialism”, a treia expoziție personală cu Nicodim și prima la București a artistului. Ea prezintă ceea ce Takadiwa consideră a fi nevoia urgentă de a elimina rămășițele colonialismului în Africa și de a vindeca continentul de traumele pe care le-a lăsat în urmă.

La ArtSafe va expune Beaver – „Gray Area”, iar la UNAgaleria va fi deschisă „Conexiuni 2.24” – expoziție de grafică și sculptură a studenților de la Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași. Proiectele expoziționale ale tinerilor artiști, realizate în parteneriat la Iași și la București oferă noi dimensiuni ale creativității și relațiilor interumane, reflectate în dialogul expresiv și vibrant al tinerilor artiști.

Printre atelierele deschise publicului vor fi cele ale artiștilor Bianca Mann, Cătălin Bădărău, Victoria Zidaru și Marian Zidaru.