Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  David Lynch intră în lumea NFT, alături de trupa Interpol
David,Lynch,Attends,The,70th,Anniversary,Of,The,70th,Annual

David Lynch intră în lumea NFT, alături de trupa Interpol

Cineastul David Lynch intră în lumea criptocopiilor operelor de artă, NFT (Non-Fungible Token), alături de trupa Interpol, cu un proiect ce este, într-o măsură, o renaştere a colaborării dintre cântecul “Lights” al formaţiei şi scurtmetrajul său, “I Touch a Red Button Man”, informează rollingstone.com.

Primele şapte opere în format NFT au fost scoase la licitaţie marţi seara, iar următoarele vor fi prezentate în prima parte a lunii noiembrie.

Vânzarea are loc prin intermediul reţelei SuperRare.

“Sinceri să fim, suntem fanii lui David Lynch şi suntem în extaz că am putut să ne alăturăm numelui său în acest forum artistic”, a declarat solistul Interpol, Paul Banks. “Cu modestie, credem că, în lumea aceasta a copiilor digitale ale operelor de artă, aceste opere sunt demne de a fi păstrate în acest mediu infinit”, a adăugat el.