Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Două Colecții de Artă Transilvănene, în licitație la prețuri accesibile – FOTO

Două Colecții de Artă Transilvănene, în licitație la prețuri accesibile – FOTO

Peisaje armonioase, naturi statice expresive sau nuduri delicate sunt de vânzare în Licitația a Două Colecții de Artă Transilvănene, organizată la casa Artmark, pe 27 ianuarie, de la ora 19.00.

Din 14 ianuarie, publicul va putea admira cele 204 loturi la Palatul Cesianu-Racoviță din București, unde vor fi expuse.

natura statica cu fructe si vas cu trandafiri elena muller stancescu

„Natura statica cu fructe si vas cu trandafiri” de Elena Muller Stăncescu

Impresionante tablouri de artă românească clasică și contemporană vor fi la prețuri accesibile, online și prin telefon. Prețurile pornesc de la 100 de euro.

petru vintila serenada

„Serenadă” de Petru Vintilă

Între semnăturile prezente în licitație se numără: Theodor Aman, Theodor Pallady, Rudolf Negely, Elena Müller-Stăncescu, Ion Grigore, Marcel Guguianu, Rudolph Schweitzer-Cumpăna, Francisc Gall, Ștefan Pelmuș, Nicolae Vermont, Paul Verona, Eugenia Filotti Atanasiu, Petru Vintilă, Marcel Chirnoagă, Tia Peltz, Eva Cerbu.

Foto credit: „Iole la Veneția” de Rudolf Negely