Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Două noi expoziții la Căminul Artei
alexandru zana

Două noi expoziții la Căminul Artei

Două expoziții vor fi vernisate în 25 martie la galeria Căminul Artei din centrul Bucureștiului. Este vorba despre o prezentare solo a pictorului Horia Cristina și despre una colectivă, care reunește trei artiști vizuali – Christian Zidros, Alexandru Zană și Constantin Popa.

Parterul va găzdui, de la ora 16:00, expoziția „Abstract” a pictorului Horia Cristina, despre care criticul de artă Ana Amelia Dincă spunea că „sistematizează suprafața bidimensională prin realizarea asperităților pânzei, pe care dorești să le atingi”.

Curatorul expoziției este Sorin Ienulescu.

De la ora 19:00 va fi deschisă expoziția „D3XA” a artiștilor Christian Zidros, Alexandru Zană și Constantin Popa. Curator este Maria Alexe. Evenimentul propune publicului o expresie plastică inedită, având în vedere că cei trei artiști sunt diferiți atât prin temele abordate, cât și prin tehnicile de expresie. Lucrările vor putea fi admirate până în  5 aprilie, de luni până vineri, între orele 11:00 și 19:00.

Credit foto: Alexandru Zană