Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Duo mamă-fiică, pictură și sculptură, la Galateca
keyserling

Duo mamă-fiică, pictură și sculptură, la Galateca

Rodica și Sorina von Keyserling, mamă și fiică ce se exprimă artistic prin pictură, respectiv sculptură, expun la galeria bucureșteană Galateca între 28 februarie și 12 martie.

„Keyserling & Keyserling”, cu lucrări de Rodica von Keyserling si Sorina von Keyserling, va fi inaugurată pe 28 februarie, la ora 19:00. Accesul la vernisaj este posibil doar pe bază de invitație.

Realizată în colaborare cu Galeria Merkur, expozitia propune în premieră un dialog vizual mamă – fiică, fiecare exprimându-se artistic sub altă formă: pictură și sculptură create în Germania și expuse la Galateca în cadrul programului de schimb bilateral inițiat în 2017.

Rodica von Keyserling, născută in 1945, la București, trăieste și lucrează în Kassel, iar Sorina von Keyserling, născută în 1972, la Frankfurt am Main, trăiește și lucrează în Berlin.